Κατά τη διάρκεια της ενασχόλησής του με τη διδακτορική του διατριβή, στο Εργαστήριο Σχεδιασμού Ολοκληρωμένων Κυκλωμάτων του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών συμμετείχε στα ακόλουθα ερευνητικά έργα που χρηματοδοτήθηκαν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (ESPRIT): A system supporting ASIC design and providing rapid turnaround prototyping (QUICKCHIPS), Hellenic design prototyping environment (HDPE I), A general hearing-aid processor (HEAR), Europractice Basic - Demonstration activity for Greek industries (MEDCHIP), Asynchronous low-power methodology and implementation of an encryption/decryption system (AMIED).

Τα αντικείμενα των έργων ήταν η ανάπτυξη μεθοδολογιών σχεδιασμού ολοκληρωμένων κυκλωμάτων ειδικού σκοπού (QUICKCHIPS και HDPE I), ο σχεδιασμός ολοκληρωμένου κυκλώματος για ακουστικό βαρηκοΐας υψηλής απόδοσης και χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας (HEAR), η βελτίωση της εκπαίδευσης στον τομέα της μικροηλεκτρονικής (MEDCHIP) και η υλοποίηση ενός συστήματος κρυπτογράφησης και αποκρυπτογράφησης δεδομένων με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας (AMIED).

Από το Νοέμβριο του 2000 έως τον Απρίλιο του 2008 εργάστηκε στην Γενική Διεύθυνση Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας INTRACOM Α.Ε. (NTRACOM TELECOM από τον Ιανουάριο 2006), ως μηχανικός ανάπτυξης ή συντονιστής σε διάφορα έργα της εταιρείας.

Ως μέλος Ε.Π. στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε. του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας, συμμετείχε στην ερευνητική ομάδα δύο έργων. Από το Σεπτέμβριο του 2009 έως το Δεκέμβριο του 2011, συμμετείχε στο έργο MEMSENSE (Ανάπτυξη καινοτόμων συστημάτων αισθητήρων κατανεμημένης ευφυΐας), που χρηματοδοτήθηκε από την Ελληνική Πρωτοβουλία Τεχνολογικών Συνεργατικών Σχηματισμών (Corallia) στα πλαίσια του Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα (ΕΣΠΑ 2007-2013). Από το Γενάρη του 2011 έως το Μάιο του 2013, συμμετείχε στο έργο ΔΑΜΑΖΟ (Σύστημα διαχείρισης αυτοματοποιημένης απόκρισης ζήτησης για ορθολογική χρήση ηλεκτρικής ενέργειας), που συγχρηματοδοτήθηκε από τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας στα πλαίσια της δράσης Συνεργασία του Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα (ΕΣΠΑ 2007-2013).

Από τον Ιούνιο του 2013 έως το Σεπτέμβριο του 2014 συμμετείχε στο έργο 'Ανάπτυξη έντυπου εκπαιδευτικού υλικού για τα νέα προγράμματα σπουδών' του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, που χρηματοδοτήθηκε από το Ε.Π. Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση (ΕΣΠΑ 2007-2013). Επίσης, από το Φεβρουάριο του 2014 έως το Σεπτέμβριο του 2014, συμμετείχε για λογαριασμό του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, στη δράση 'Ελληνικά Ακαδημαϊκά Ηλεκτρονικά Συγγράμματα και Βοηθήματα' (Kallipos), που χρηματοδοτήθηκε από το ίδιο Ε.Π.

Από το Νοέμβριο του 2011 έως τον Οκτώβριο του 2014, συμμετείχε στη δράση Πρακτική άσκηση του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας που χρηματοδοτήθηκε από το Ε.Π. Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση (ΕΣΠΑ 2007-2013).

Από τα μέσα του 2012 έως τα μέσα του 2015 ήταν μέλος της ερευνητικής ομάδας του έργου 'Καινοτόμα υλικά για νανοκρυσταλλικές ηλιακές κυψελίδες', το οποίο χρηματοδοτήθηκε στα πλαίσια της πράξης Θαλής του Ε.Π. Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση (ΕΣΠΑ 2007-2013).

Από τον Αύγουστο του 2018 έως τον Μάρτιο 2022 ήταν μέλος της ερευνητικής ομάδας του έργου 'PrintWin - Εκτυπώσιμοι χαμηλού κόστους υαλοπίνακες από περοβσκίτη', το οποίο χρηματοδοτείται από το Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΣΠΑ 2014-2020) στα πλαίσια της εθνικής δράσης 'Ερευνώ - Δημιουργώ - Καινοτομώ'.

Από το Σεπτεμβριο 2023 έως σήμερα είναι μέλος της ερευνητικής ομάδας του έργου 'Ανάπτυξη αποδοτικών φωτοβολταϊκών υλικών και διατάξεων τρίτης γενιάς για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του παραγωγικού τομέα στην πράσινη ενέργεια', το οποίο χρηματοδοτείται από το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (Ελλάδα 2.0) στα πλαίσια της πρωτοβουλίας 'Εμβηματικές δράσεις σε διαθεματικές επιστημονικές περιοχές με ειδικό ενδιαφέρον για τη σύνδεση με τον παραγωγικό ιστό'.
Ερευνητικά έργα