Μετά την ολοκλήρωση της διδακτορικής του διατριβής, εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και από το Νοέμβριο του 2000 έως τον Απρίλιο του 2008 εργάστηκε στην Γενική Διεύθυνση Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας INTRACOM Α.Ε. (INTRACOM TELECOM από τον Ιανουάριο του 2006), όπου ασχολήθηκε κυρίως με θέματα σχεδιασμού κυκλωμάτων VLSI και ενσωματωμένων συστημάτων για εφαρμογές ασύρματων δικτύων.

Αρχικά, ήταν συντονιστής πέντε ερευνητικών έργων που συγχρηματοδοτήθηκαν από την Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος Έρευνα & Τεχνολογία (ΕΠΕΤ ΙΙ). Τέσσερα από αυτά αφορούσαν το σχεδιασμό και την κατασκευή τυπωμένων κυκλωμάτων για εφαρμογές φυσικής υψηλών ενεργειών. Το 5ο αφορούσε την υλοποίηση ενός εικονοτηλεφώνου για κωφούς.

Από τα μέσα του 2001 έως τα μέσα του 2005 ήταν υπεύθυνος (project manager) για τα Ευρωπαϊκά έργα (IST) EASY, INTRALED και ANTITESYS. Τα αντικείμενα των έργων αυτών ήταν ο σχεδιασμός και η κατασκευή ενός ολοκληρωμένου κυκλώματος (system-on-chip) χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας για την υλοποίηση των λειτουργιών ασύρματου τοπικού δικτύου (wireless LAN) με συχνότητα λειτουργίας 5GHz (EASY) και η εκπαίδευση των Ευρωπαίων μηχανικών σε ζητήματα σχεδιασμού κυκλωμάτων και συστημάτων χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας (INTRALED) & σχεδιασμού ενσωματωμένων συστημάτων (ANTITESYS) με στόχο τη βελτίωση των γνώσεών τους στα θέματα αυτά.

Από το Σεπτέμβριο του 2004 έως το Μάιο του 2007 ήταν επιστημονικός υπεύθυνος του ερευνητικού έργου 'ΔΙΑΣ: Ανάπτυξη συστήματος βασικής ζώνης για διαμόρφωση και αποδιαμόρφωση σήματος σε ευρυζωνικά ασύρματα δίκτυα εξωτερικών χώρων' το οποίο συγχρηματοδοτήθηκε από τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα (ΕΠΑΝ).

Από τον Ιανουάριο του 2006 έως τον Απρίλιο του 2008, ήταν υπεύθυνος υποέργου (subproject leader) στα πλαίσια του ολοκληρωμένου (integrated) Ευρωπαϊκού έργου AETHER που συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (FP6). Το έργο αφορούσε την ανάπτυξη αυτορυθμιζόμενων (self-adaptive) αρχιτεκτονικών για ενσωματωμένα ηλεκτρονικά συστήματα και το πεδίο εφαρμογής για την INTRACOM TELECOM ήταν τα ασύρματα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα.

Κατά τη συνεργασία του με την εταιρεία INTRACOM Α.Ε., είχε αναλάβει την προετοιμασία προτάσεων για Ευρωπαϊκά (FP5, FP6, FP7) και εθνικά ερευνητικά έργα (Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας). Επιπροσθέτως, από τον Απρίλιο έως το Δεκέμβριο του 2004, ήταν μέλος ομάδας που σας στόχο είχε την ανάπτυξη επιχειρηματικών σχεδίων για νέα εταιρικά προϊόντα, με έμφαση στην περιοχή των ασύρματων δικτύων. Από το Σεπτέμβριο του 2006 έως τον Απρίλιο του 2008, συμμετείχε επίσης στην οικονομική διαχείριση των έργων έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας.
Βιομηχανική εμπειρία